Hairless & Skin

Favorieten_H

HAiRLESS

De allerbeste apparatuur voor laser Ontharing, hydradermabrasie facial en led lichttherapie in het centrum van Purmerend

SKIN

aanbiedingen van Hairless and Skin

Introductie aanbiedingen 2023 met 50% korting

2023

Be Special

01
02

OKSELS
ONTHAREN

40
20,00
 • Niemand hoeft zich meer te schamen voor die irritante haartjes daar waar je ze niet wilt!! Natuurlijke schoonheid en hygiëne door een haarloze huid. Geen ingegroeide haren, niet meer waxen en geen stoppeltjes. Een zorgeloze schone huid is nu voor iedereen mogelijk met onze ’state of the art’ allerbeste in zijn soort laser ontharing apparaat: De Soprano Ice Platinum. De behandeling is snel, pijnloos, voor iedereen en voor alle lichaamsdelen geschikt. Een haarvrije huid is de standaard van nu. Maak gebruik van onze openingsaanbieding: OKSELS ONTHAREN losse behandeling voor slechts € 19,95!
Actie

50%

02
01

SCHOUDERS
ONTHAREN

110
55,-
 • Echte mannen doen het ook! Verlost van het scheren of waxen waar je niet bij kunt. We leven niet meer in het stenen tijdperk waar mannen overbeharing nodig hadden voor bescherming van de huid. Lekker clean en haarloos is wat echte mannen willen. En dat kan nu met de meest effectieve, complete en moderne laser ontharing apparaat die nu op de markt is: Onze Soprano Ice Platinum!
Actie

H

A

I

R

L

E

S

S

HAIRLESS

H

A

I

R

L

E

S

S

03

TROPIC 4 woman

Oksels + Bikinilijn groot + Bilnaad + Onderbenen
380
290-
 • Niemand hoeft zich meer te schamen voor die irritante haartjes daar waar je ze niet wilt!! Natuurlijke schoonheid en hygiëne door een haarloze huid. Geen ingegroeide haren, niet meer waxen en geen stoppeltjes. Een zorgeloze schone huid is nu voor iedereen mogelijk met onze ’state of the art’ allerbeste in zijn soort laser ontharing apparaat:
  De Soprano Ice Platinum.
Actie

04

BACK 2 BEACH man

Rug + Schouders
290
145
 • Echte mannen doen het ook! Verlost van het scheren of waxen waar je niet bij kunt. We leven niet meer in het stenen tijdperk waar mannen overbeharing nodig hadden voor bescherming van de huid. Lekker clean en haarloos is wat echte mannen willen. En dat kan nu met de meest effectieve, complete en moderne laser ontharing apparaat die nu op de markt is:
  Onze Soprano Ice Platinum!
Top Deal

05

S

K

i

N

05

ANTI ACNE BEHANDELING
Dermalux Led Fototherapie

5 behandelingen in 3 weken
250
200
 • Een stralende huid door de kracht van licht!
Top Deal

H

airless and skin is Our Top Priority

06

BE
BEAUTYFUL

HYDRADERMABRASIE
GEZICHT REINIGING

LOSSE BEHANDELING ANTI RIMPELS EN MEER
120
90,-
 • Je kan er niet omheen. Je gezicht volledig reinigen met de DermaClear is een kwestie van belangrijk onderhoud. EEN REVOLUTIONAIRE DIEPTE REINIGING. Dit is de showroom behandeling voor je huid. Een vers en fris gezicht na een behandeling met de DermaClear maakt je BEAUTIFUL AND HAPPY. 4 Behandelingen van 30 minuten in 2 maanden maakt de huid van je gezicht als nieuw. Daarna bepaal je zelf wanneer het weer tijd wordt voor een reinigingsbeurt. Boek deze 4 behandelingen nu voor de helft van de prijs.

  Always glow met de DermaClear.
Top Deal

LETS JUST LOOK AMAZING - Hairless and skin

07

COMBI CLEAN & NATURAL FACIAL

1X HYDRADERMABRASIE &
1X LED LICHTTHERAPIE
dE ULTIEME GEZICHT THERAPIE VOOR EEN PERFECTE HUID
170
130
 • Deze combinatie behandeling van Hydra-Dermabrasie (DermaClear) en Led Licht Fototherapie (Dermalux) is de allerbeste ULTIMATE FACIAL in zijn soort. Een unieke gezichtsreiniging met huidverbetering met onze award winning apparaten de DermaClear en de Dermalux. Eerst begin je met de revolutionaire Hydra Facial van de DermaClear om daarna met Led Licht Therapie van de Dermalux je huid een stralende boost te geven. Een maandelijks helemaal gereinigd en verbeterd gezicht!
Special!