Hairless & Skin

Soprano

Laser ontharen

Triple Wave Technologie

Bij Hairless & Skin Clinic bieden wij de meeste revolutionaire methode voor het verwijderen van haargroei waar het niet gewenst is. Met onze nieuwe Soprano Ice Platinum laser ontharingsmachine is een lichaam zonder haar nu voor iedereen bereikbaar tegen een redelijke prijs.

Profiteer van de baanbrekende technologie triple wave van de Soprano ICE platinum!

Soprano Ice Platinum is een geïntegreerde oplossing die de voordelen combineert van alle 3 de golflengten. Dit levert uitstekende resultaten op vergeleken met afzonderlijke enkelvoudige golflengten. Alma lasers wordt al 10 jaar lang regelmatig bekroond voor het succes van de klinisch bewezen revolutionaire Soprano Ice Platinum.

Soprano Ice Platinum is een geïntegreerde oplossing die de voordelen combineert van alle 3 de golflengten. Dit levert uitstekende resultaten op vergeleken met afzonderlijke enkelvoudige golflengten. Alma lasers wordt al 10 jaar lang regelmatig bekroond
voor het succes
van de klinisch
bewezen
revolutionaire
Soprano Ice
Platinum.

H

airless and skin

VOOR ALLE HAARTYPEN EN HUIDTINTEN

De Soprano ICE Platinum biedt, door de 3 in 1 DIODE TECHNOLOGIE, de unieke voordelen van de meest effectieve golflengten voor ontharing:

 • Ideaal voor dun en licht haar en het breedste scala aan haarkleuren.
 • Geschikt voor oppervlakkig groeiend haar, zoals wenkbrauwen en
  bovenlip.
 •  Ideaal voor donker haar en getinte huidtypen.
 • Geschikt voor dieper groeiend haar, zoals bij armen, benen, wangen en
  baardgroei.
 •  Ideaal voor donkere huidtypen en gebruinde huid.
 • Geschikt voor het diepst groeiende haar, zoals bij oksels & bikinilijn.

Soprano
ICE Platinum

Haargroei permanent verwijderen?

De kracht van 3

3 gecombineerde technologieen voor een otimale dekking van het spectrum. Soprano ICE Platinum richt zich met drie golflengten op ongewenste haargroei en is de meest complete en effectieve ontharingsoplossing die vandaag de dag beschikbaar is - voor alle huidtinten en haartypes.

De voortdurende uitdaging om ongewenste haren te verwijderen, kan een levenslange strijd zijn.

Van de bekende traditionele methoden zoals waxen, epileren, scheren tot geavanceerde mogelijkheden zoals laserbehandeling; het bereiken van een permanente haarreductie blijft een uitdaging.

Dit gaat in het ergste geval gepaard met lange, pijnlijke behandelingen en veelal tijdelijke resultaten.

Met meer dan 12 jaar ervaring en doorlopend onderzoek, heeft Alma Lasers nu de Soprano ICE Platinum ontwikkeld. Deze biedt een eenvoudige, one-stop oplossing voor ontharen.

Gericht op UW SPECIFIEKE BEHOEFTE

De technologie

 • De behandeling is vrijwel pijnloos.
 • Gelijktijdige activatie van de drie lasergolflengten, zorgt voor een opname van laser-energie op drie verschillende dieptes in de huid. Daarmee ook de drie belangrijkste structuren van de haarfollikel voor een maximale efficientie.
 • Effectieve resultaten voor de lichte, donkere of gebruinde huid,
  net als grof of fijn haar.
 • De behandelsessies met Soprano ICE Platinum zijn supersnel, zelfs voor grote
  gebieden. En ook bewezen het veiligste van alle bestaande lasertechnieken.
 • U kunt onmiddellijk terugkeren naar uw normale activiteiten.
 • Inclusief gevoelige of moeilijk toegankelijke plekken zoals oren, nek, neus, tussen de wenkbrauwen en bikinilijn.

De technologie

Of u nu een lichte, donkere of gebruinde huid heeft, grof of

Pijnloos

Of u nu een lichte, donkere of gebruinde huid hebt en fijn of grof haar, de veilige ontharingsoplossingen van Alma behalen optimale resultaten voor alle delen van het lichaam met behandelingen die veilig, snel en gelukkig nagenoeg pijnloos zijn.

Effectieve haarverwijdering

Het verwijderen van ongewenst haar is al eeuwenlang een wens van veel mensen. Daarbij wil men het liefst dat het haar zo lang mogelijk wegblijft. Dat bleek tot voor kort lastig. De SHR-ontharingsmethode van Alma gebruikt baanbrekende technologie om een eenvoudige oplossing te bieden voor werkelijk effectieve haarverwijdering.

Unieke methode

De unieke, geleidelijke verwarmingsmethode schakelt de haarfollikels op effectieve wijze uit, maar voorkomt schade aan de omringende huid. Door de vegende In-motion™-toedieningstechniek blijft de laser in beweging en worden alle gebieden bereikt.

Stel jouw vraag